stavangerlive1

NICKY ROMERO, KNIFE PARTY, TINIE TEMPAH, SAVANT, KARPE DIEM, LINDSTRØM, FAR EAST MOVEMENT,  og mange fler er klare for Norges nye store musikkfestival i Stavanger !!!

Stavanger LIVE er en innendørs musikkfestival som arrangeres for første gang i 2013, 3 og 4 mai. Festivalen arrangeres i Sørmarka Arena med en kapasitet på 11 000 mennesker per dag. De har allerede sluppet et godt knippe med store internasjonale artister og flere nasjonale, og med artister som Knife Party, Savant og Lindstrøm, + at de både på fredag og fremover lanserer flere STORE artister innenfor EDM, gjør at vi i Housebloggen kommer til å følge denne festivalen med argusøyne fremover.

Housebloggen vil gi dere masse info om Stavanger LIVE fremover og du skal ikke se bort fra at det om ikke lenge blir lansert en spennende konkurranse som vi tror de fleste DJs som følger oss ønsker å delta på. Arrangøren av Stavanger LIVE har tidligere booket artister som Skrillex, Avicii, Tiesto, Nicky Romero, Madeon, Zedd, Calvin Harris og Eric Prydz til sine arrangementer, så vi gleder oss til å følge slippene til festivalen fremover. Du kan følge Stavanger LIVE på facebook.com/stavangerlive, twitter.com/stavangerlive og instagram.com/stavangerlive

Lineup, oppdateres når nye relevante artister slippes:

nickystavangerlive

11knifepartystavanger

12Tiniestavanger

13savantstavanger

14Karpestavanger

15fareaststavanger

16lindstromstavanger

 SE HELE LINEUPEN HER!