Eitro – Character (Original Mix) Progressive

Eitro – Love 2.0 (Original Mix) Progressive Hot

Love 2.0 kom riktignok ut for en måned siden, mens Character kom ut på mandag. Eitro har uansett produsert to gode proglåter, såpass gode at Love 2.0 ble utgitt på Spinnin og Character ble utgitt på Dimitri Vegas & Like Mikes label, Smash The House. Det som kjennetegner disse to produksjonene er tunge kicks og store synther, men i en mer aggresiv tone fremfor de å så mange låtene i typisk Avicii «rainbows & unicorns» stil. Love 2.0 må bare sies å være en seriøst fet låt!

Fedde le Grand & Nicky Romero ft. Matthew Koma – Sparks (Vicetone Remix) Progressive

En annerledes tolkning av Sparks fra unggutten Vicetone her. Vekk med alt som lukter av FLG og Nicky Romero og inn med reinspikket melodisk progressive.

Michael Calfan – Mozaik (Hook N Sling Remix) Progressive

Etter monsterhiten Ressurection har Calfan slitt en del med produksjonskvaliteten, men det gjør så absolutt ikke Hook N Sling som leverer en knall remix av Mozaik!

Jordy Dazz & Dannic – Fuego (Original Mix) Progressive

Dirty Dutch gikk raskt fra å være det nye store til å bli en slags nisjesjanger. Jordy Dazz og Dannic prøver nok å få det litt frem igjen med Fuego, en snodig prog+dutch house aktig sak blandet av kule synther, tunge kicks og et heftig trommesett.