Sommerøya: Hot Since 82 & Gundelach

22/7/2016 19:47 | Electronica, Featured, Musikk, Tech House | | med Comments Off on Sommerøya: Hot Since 82 & Gundelach

HEADER4

Sommerøya, Kontraskjæret 19. og 20. august!

Skal du delta på et av årets happenings? Da anbefaler vi at du følger ekstra nøye med på Hot Since 82 og Gundelach.

Fullstendig lineup:

Jeff Mills – Hot Since 82 – Dusky – Michael Mayer – Finnebassen – Gundelach – Bjørn Torske – Thomas Urv – Camilla Luna – Karima – De Fantastiske To – Crussen

Spilletider blir offentliggjort nærmere arrangementsdato, så følg med! Se lenger ned i artikkelen for arrangement-info og billetter.

 

Gundelach

Kai Gundelach (NOR), et kjent fjes for de som liker undergrunnsmiljøet. Med sin makker Pål Ulvik Rokseth har de herjet klubber som Jaeger, Villa, Sunkissed og Turkish Delight. Han har hatt residency på nettopp Jaeger, med blant annet Finnebassen. I november 2015 slapp han låta “Spiders”, som ble håndplukket av selveste Pharrell Williams til sitt eget radioshow. Gundelach ble utpeket som en av årets mest spennende artister som følge av dette, og ble også listet på P3 og BBC Radio’s Phil Taggart. Melankolsk elektronika er sjangeren musikken hans går under, og det er helt vidunderlig. 13. mai i år, slapp han sin deby EP, “Gundelach”.  Hør EP’en og våre favoritter under!

Gundelach EP kan du høre her!

 

Hot Since 82

Hot Since 82 (UK) har på kort tid etablert seg som et av de virkelig store navnene i undergrunnsscenen. Han har gått under flere ulike navn før han i 2011 entret som Hot Since 82 og gikk rett til topps på Beatport med førstesingelen “Let It Ride”. Labelsjefen, DJ’en og produsenten har siden det gitt ut ett album og en rekke singler og remixer som har gjort det skarpt!

I sommer har han residency på legendariske Pacha Ibiza med konseptet “Knee Deep in Ibiza”, i tillegg til en rekke andre store festivaljobber på blant annet Tomorrowland, Ultra Europa, Dgtl Festival og Eastern Electrics.

Knedypt blir det også i Oslo fredag 19. august når han står på scenen på Sommerøya, hvor vi kan love dere at det blir groovy, beinhard og til tider dyster tech house det er vanskelig å stå stille til!

Han slapp i dag låten “Yourself”, den kan du høre her!

 

Billetter til Sommerøya 2016

 

Informasjon om arrangement finner du her!

 

 

Hva mener du?