sommerøya_bilde

Hold av 20-21. juni for årets fest i Oslo!

Sommerøya Elektronika Festival er en festival som ønsker å kombinere elektronisk musikk og kunst i en idyllisk setting. Festivalen vil i år som i fjor være på halvøya Sukkerbiten, bak operaen i Oslo, og lineupen består av ingen ringere enn Guy J, Nils Noa, Fritz Kalkbrenner og legenden Todd Terry og mange mange fler. På Sukkerbiten kan man se solen gå ned over fjorden mens man danser til fantastisk elektronisk musikk. I år feirer Sommerøya sitt fem års jubileum og jobber hardt for at årets festival skal bli den beste de har arrangert. Årets sommervær har også blitt spådd til en sekser på treningen, så hva mer kan man ønske seg enn god musikk, godt vær, nydelige omgivelser og godt selskap? Billetter fås kjøpt på Billettservice.

GUY J

Med sine fengende rytmer og magiske melodier er Guy J en artist å virkelig glede seg til! Mannen fra Israel tar med seg en bag godlåter fra sin runde i Australia og Øst-Asia for å by opp til dans på Sukkerbiten. Guy J regnes som et kjempestort talent innen Technosjangeren, så gled dere til en solfylt konsert med Israels fremste godgutt!

FRITZ KALKBRENNER

Med sin lette, men fantastisk deilige sommerhouse er Fritz Kalkbrenner en mann å glede seg til! Tyskeren slo igjennom i 2010 med debutalbumet “Here Gone Tomorrow”, et album som for øvrig innehar plassen som det 5. mest spilte albumet på Itunes noensinne!! Med sin egen stemme og fantastiske beats er publikum sikret en fantastisk stemning!

TODD TERRY

Chicago House Legenden gjester Oslo og for en fest det skal bli! Mannen som var inspirasjonen til navnet til vår egen Todd Terje, og som har vært med å definere housekulturen i New York. Dette er en gammel ringrev, som tar med seg slagere i bøtter og spann for å lage en god avslutning på en hard arbeidsuke fredagskvelden!

NILS NOA

Nils Noa er en av Norges fremste produsenter og eier av plateselskapet Troll Records. I tillegg kan han skimte med opptreden på Sensation White og Norges første til å ha en Essential mix på Pete Tongs BBC Radio 1. Det er altså ikke hvem som helst som kommer for å skape godstemning i sola!

Hele lineupen ser du her! OBS: tits-alert

POSTER_CHICK_WEB

Billetter fås kjøpt på Billettservice.
Fredagspass: 300,- Lørdagspass: 300,- (få igjen) Helgepass: 500,-

Vi sees den 20. juni!

Eventet på Facebook

Hva mener du?