Sommerhit fra CLMD og Kid Joki!

15/4/2016 16:49 | Featured, Norsk, Progressive | | med Comments Off on Sommerhit fra CLMD og Kid Joki!

CLMD-LA-photo-Olav-Stubberud-1024x605

Kid Joki & CLMD feat Andreas Moe – Wait For Love

Norske Joakim Haukaas slapp i dag sin singel låt på plateselskapet Eccentric Music, under navnet Kid Joki. Med seg på laget har unggutten fått med seg CLMD og Andreas Moe. Joakim har de siste årene produsert flere sanger for Gabrielle, Astrid S, INNA og mange flere, samt vært involvert i ”Tik Tik Boom” av Britney Spears og T.I. Det var først i 2013 at Joakim Haukaas virkelig slo gjennom da han sammen med Linnea og Joy Deb skrev vinnerlåten ”You” som ble fremført av Robin Stjernberg under Melodifestivalen i Sverige (MGP). CLMD og Kid Joki har tidligere samarbeidet blant annet med singelen ”Dust” hvor Astrid S stråler som vokalist.

Andreas Moe, som er med som låtskriver, er annet mannen bak ”Fade Into Darkness” av Avicii og har vært med på andre låter for bl.a. Tiesto og Hardwell. CLMD som vi kjenner godt fra før kommer med denne låta ut med sin andre singel i 2016, og hva kan vi si? Det ser lovende ut.

Vokalen på Wait for Love fremføres av samme mann som står bak vokalen på ”Fade Into Darkness” av Avicii. Dette samarbeidet virker grusomt spennende, og vi krysser fingrene for at vi får høre mer fra disse tre musketerene. ”Wait for Love” er frisk, passe melodisk og perfekt for øret. Spesielt nå som sommeren nærmer seg!  Og denne legges rett inn i våre Spotify-lister hvert fall. God fredag!

Hva mener du?