Ny uke, nye bangers!

4/4/2016 18:19 | Dubstep, Electro, Future bass, Musikk, Trap | | med Comments Off on Ny uke, nye bangers!

sommer1

Vi har kjørt en periode med rolig musikk, og har fått tilbakemeldinger på at enkelte ønsker litt hardere type musikk. Housebloggen svarer på tiltale og gir deg en fullstappet spilleliste med ny og energisk musikk som du garantert ikke har fått med deg.

 

Major Lazer – Wave (Big Gigantic Remix)

Vi skrev om den amerikanske duoen i Big Gigantic for en uke siden, og om deres ferske orginale-låt “The Little Things”. Nå er de allerede ute med en ny remix, denne gang av Major Lazer sin “Wave”. De har byttet ut rolig saksofon med hardtslående future bass elementer, og gjør denne remixen til en av deres feteste noensinne. Gratis nedlasting til folket er det også!

Botnek – Clickbait

Noen husker kanskje de voldsomt harde remixene av Martin Garrix bangeren Animals, eller Chainsmokers sin #Selfie, som artistene nesten alltid spilte på gigs. Få visste at det var duoen Botnek som stod bak, og etter en lang pause fra musikken, ønsker vi de gledelig tilbake med ett smell! Det får vi med “Clickbait”, der blant annet Kim Kardashian og Donald Trump blir nevnt. Passer perfekt til  å imponere venner ved neste helgs fest.

 Clickbait på Spotify

 

Morgan Page – Safe (Pegboard Nerds Remix)

Norsk-danske Pegboard Nerds har virkelig fått fart på karrieren, og er en av Monstercat sine front-artister. De har nærmere en million avspillinger i måneden på sine låter, og det sier det meste om deres suksess for tiden. Nå er det progressive house legenden Morgan Page som får føle deres vrede. En vakker melodisk låt blir plutselig forvandlet til en hard electro-bass låt med dubstep-elementer.

Big Grams & Skrillex – Drum Machine (Naderi Remix)

Enda en australsk produsent entrer den store scenen, og med tydelige inspirasjon fra landsmannen Flume, så tar han oppgaven med å remixe Skrillex sin låt “Drum Machine”.  Blandingen mellom rap, syntetiske melodier, vokal chops og et fargerikt drop, gjør at vi lett har blitt forelsket i denne låten fra Naderi!

Ferry Corsten – Beautiful (Seven Lions Remix)

Mange av våre lesere har garantert hørt om trance legenden Ferry Corsten og hvordan han var med på å tegne trance på verdenskartet med landsmennene Tiësto og Armin Van Buuren. Han får sin nyeste hit “Beautiful” polert av melodic dubstep kongen Seven Lions. Denne bangeren er en nytelse fra start til slutt, og har gått på repeat hos undertegnede de siste dagene.

 Beautiful på Beatport

 

Golden Features – No One Feat. Thelma Plum (Coyote Kisses Remix)

Coyote Kisses var en av de spennende nykommerene i 2015, og fortsetter med suksessen år også. Låtene “Ferrari”,”Revive” og “Illusion” ble streamet millioner av ganger, og de har fanget mange nye fans med sitt melodiske lydbilde. Denne gangen tar de for seg “No One”, og blander inn trap med Thelma Plum sine vakre vokaler. Sluttresultatet er megafett!

Gratis nedlasting

 

Autolaser & PLS&TY – Used To This (feat. MOONZz)

Enda en ny nordmann klatrer seg inn på mandagslisten min, og det er ingen ringere enn Autolaser. Han ble for meg kjent da han var med i Urørt finalen i 2013, og etter det har det gått en vei for Oslo-gutten. Han har fått med seg PLS og TY til en herlig future bass collab som har rundet millionen på Soundcloud, og det på litt under to uker!

Tujamo – Drop That Low

Vi forventer ofte bangere når artisten Tujamo står oppført på plakaten, og denne gangen leverer han til de grader. “Drop That Low” blir garantert avspilt på flere store festivaler til sommeren, og det er lett å miste  alle hemninger når droppet går av.

Drop That Low på Spotify

 

 

Hva mener du?