John Dahlback – Sing That (Original Mix) House Hot

Dahlback er igjen tilbake på Toolroom records med låten Sing That. En låt som det er lett å høre hvorfor Mark Knight ville ha, da den garantert kommer til å passe som hånd i hanske i labelsjefens dj-sett. Sing That er en litt mer monoton låt uten for store høydeforskjeller med et stilig vocalchop/sample og en behagelig progresjon. Uansett er det igjen nok et bevis på vår kjære svenskes enorme produksjonskapasitet!

Calvin Harris feat. Florence Welch – Sweet Nothing (Tiesto Remix) Progressive Hot

De offisielle remixene til Sweet Nothing kommer egentlig ikke ut før den 14, men ble lekket i dag. Tiesto remixen viste seg å være den beste av de selv om den må sies å være ganske «safe».  Jeg må si at originalen fortsatt er den beste, men om du ønsker å høre en mer bigroom progressive versjon av låten, er det Tiesto remixen du bør sjekke ut.

Moby – Extreme Ways (Bourne’s Legacy) (Moguai Remix) Progressive

Moguai leverer sjeldent dårlig og hans remix av Extreme Ways som ble brukt i den siste Jason Bourne filmen er uten tvil den beste i remixpakken som ble sluppet. Heftig!

Public Enemy – Bring The Noise (Kastenholt & Dee Bootleg) Electro

Det stinker Nicky Romero av denne, men verdt å nevne like vel. Bring The Noise har vel de fleste hørt, og hvis du tenker på låter som Human eller Metropolis fra Nicky Romero skjønner du fort hva dette dreier seg om.

R3hab & Swanky Tunes vs. Filip Jenven & Mike Perry – Whompin My Love (R3hab Bootleg) Progressive

R3hab slenger på Sending My Love vokalen på den mer ukjente låten Whomp og ender opp i en ganske så stilig bootleg. Vokalen fra Sending My Love passer perfekt inn og med supporten fra R3hab vil nok de to ikke så kjente produsentene garantert få et løft!

Rene Kuppens, Puresang – Moonbird (Original Mix) Progressive

Heftig låt fra Kuppens og Puresang med et ganske heavy dropp vel plassert mellom melodiske partier.