16 April 2011 blir en historisk dag i Norges ellers så litt kjipe EDM-historie, da superstjerne-DJ’ene inntar Telenor Arena. Vi gleder oss selvsagt til Avicii!

Avicii startet karrieren på housebloggene, og navnet spredte seg som ild i tørt gress over hele verden, helt til det definitive gjennombruddet kom i 2008: Avicii vant Pete Tongs “Fast Trax” og fikk sluppet låten “Manman” på Tongs Bedroom Bedlam label, og dermed var det gjort.

Etter dette har veien til å bli superstjerne vært kort; Avicii har vært produktiv i studioet, og produsert hit på hit.. og ennå flere hits. Den unge svenskens låter har vært fast inventar i cdmappene til David Guetta, Tïesto, Erick Morillo, Roger Sanchez, Laidback Luke, Bob Sinclar, Tom Novy, Dirty South, Axwell, Sebastian Ingrosso, Joachim Garraud, og Dirty South – rett og slett de aller største DJ’ene i verden. Vi har sett låter som Set Me Free (Avicii Remix), New New New (Avicii Remix), Seek Bromance, My Feelings For You, Rapture (Avicii New Generation Mix), Hang With Me (Avicii Mix) – og mange fler!

Dette var bare begynnelsen, for Aviciis virkelige store år vil bli 2011! Han er hottere enn noensinne for tiden, og har utrolig mange fantastiske produksjoner på vei ut (en oversikt over disse kan du se i teaseren under) – Det er nå han virkelig blir stor, og er allerede booket på de største og beste elektroniske musikkfestivalene i hele verden!


Navnet Avicii de siste to årene har blitt synonymt med fengende melodier, masse energi og god atmosfære, som representerer sounden hans. Han har i tillegg også gitt ut litt “mørkere” musikk under aliaset Tim Berg, som også har mottatt strålende kritikk fra verdens mest anerkjente DJs. Det er ingen tvil om at han kommer til å rocke Sensation White den 16 april i Oslo, med sine meget dansevennlige feel-good låter og hit-spekkede sett! Vi gleder oss stort til å se denne unge stjernen i sitt rette element når han tar over spakene og tar oss med på en musikalsk reise den 16 april! Sensation White vil garantert bli et høydepunkt dette året, så sørg for å skaffe deg billett i dag!


Billetter til Sensation White 16 April i Telenor Arena kjøpes her!

Sensation White Oslo @ Facebook!