Triste nyheter kom i dag fra de daglige lederene i Euforum og Atomic Soul: I år var siste gang Sensation ble arrangert på Telenor Arena. Euforum som driver Telenor Arena fikk opphevet femårskontrakten med Sensation og bestemte seg derfor å legge ned arrangementet.

Selv om Euforum bedyrer at dette ikke var grunnet musikksjanger, sier de at de må tenke på ryktet til Arenaen.

Det vil si at det eneste store vi forhåpentligvis kan glede oss til neste år blir Extrema hvis de prøver igjen, men dette må nok anses som en seier til politiet på grunn av alle som velger å bruke narkotika på slike arrangementer og en stor skuffelse for alle de som kun drar for å ha det gøy og danse til verdens beste musikk!

Hva vi mener om folk som ruser seg på slike arrangementer kan vi ikke skrive på trykk, men vi håper at dette kan være en oppvekker for de som velger å bruke narkotika på EDM arrangementer i Norge. Det er en lei trend at hver gang elektronisk musikk blir stort i Norge skal den offentlig trykkes ned i søla av landets største medier og de store arrangementene må stenges ned.

Vi håper de skyldige kan innse hvor mye skade de gjør for alle de tusen andre som virkelig elsker musikken og arrangørene som jobber ræva av seg og satser økonomi og ære på dette. Vi håper inderlig at trenden kan snu, og at vi slipper å vente i 10 nye år før vi kan oppleve store festivaler her i Norge.

Kilde: budstikka.no