Sensation Artistprofiler: Afrojack // Dennis Ferrer

den september 14 | av | med 1 kommentar

afroferrer

Det virker rart å skrive om disse to i samme artikkel, men for å få ut litt om alle DJene før det braker løs må vi gjøre det slik ;-)

Dennis Ferrer

Dennis Ferrer vil nok glede mange norske fans på Sensation som har sansen for ekte house. Fra Dennis får du ikke servert store synther, du får ikke servert komplekse rytmer og du får ikke servert «monsterbangers». Her får du den gode gamle housen som startet det hele, men selvfølgelig i tråd med dagens sound. Dennis spiller med en energisk groove og musikken handler om den lune stemningen house er ment å gi deg fra behagelige rytmer og mye sjel! Dennis skal spille i perfekt tid mellom Mr. White og Sanchez brødrene for å sette stemningen blant publikum før det ruller i gang med hardere toner.

Afrojack:

En artist som først og fremst ble kjent for sine beinharde produksjoner innen dutch house og en av pioneerene innen bølgen som oppstod for noen år siden. Siden den gang har han hatt en del tvilsomme releaser, men han har også en svært stor og trofast fanskare. For å plassere han i årets lineup har sensation valgt å putte han nest sist, men jeg har en mistanke om at han kommer til å spille hardere enn Hardwell som skal avslutte det hele. Afrojack er en bangermaskin av de store og jeg vet han vil levere store låter som får de fleste til å ta av i alle mulige vinkler!

Si din mening!

Tommy sier:

Ser frem til i morgen kveld!