Sensation artistprofil: Mark Knight

den september 3 | av | med 4 kommentarer

Mark-Knight

Sjefen bak et av housemusikkens mest innflytelsesrike labels, Toolroom Records er nettop Mark Knight. Labelet som hadde sin oppstart i 2004 er viden kjent for å levere house rett fra øverste hylle og satser like fullt på både etablerte som uoppdagede artister. For de som ikke helt forstår hvor stort dette er, så har Mark (som en av svært få DJer) et eget resident event kalt «Toolroom Knights» som kjøres på verdens feteste klubb, Space Ibiza.

Listen over meritter, gigs og releaser er tilnærmet uendelig for denne mannen som lett kan sies å være en av verdens beste produsenter. Låtene han lager fenger et vidt spekter av houseelskere og det er mye takket være mannens store talent for å produsere enkel, men gjennomført house. Han er forsiktig med trender og det er nok derfor han har gjort så stor suksess siden folk vet hva de vil få servert, og det er så og si alltid i toppklasse og i tråd med sjangerens historie. Toolroom har i de senere årene også kommet med svært populære compilation CDer med blandet musikk som har fått veldig god respons.

Når det kommer til DJing blir det første gang jeg hører han «live» på Sensation i år, men jeg har hørt mange timer med mixtapes og liveset fra denne karen og vet at han kommer til å levere et forrykende sett. Forvent en god blanding av house, tech og progressive i samme sound som Toolroom er kjent for.

For å forberede dere på Mark Knight den 15. september, hva er vel bedre enn to av settene han har spillt på Sensation tidligere i år?

Personlig er Mark en av mine favoritter i år, hvilken er din?

Mark Knight Live @ Sensation: Source Of Light (Amsterdam 2012)

Mark Knight Live @ Sensation: Innerspace (Belgia 2012)

Si din mening!

Christian G sier:

MK kommer til å være den beste. Tror ikke Afrojack eller Hardwell har noe å stille opp med mot han :)

extra sier:

Mark Knight er den eneste grunnen til at jeg drar på Sensation!! FOR en legende han er

Anonym sier:

kan dere ha en «shoutout» til norske artister som vil komme frem? f.eks at dere poster en soundcloud-link og kanskje legger til en liten kommentar om artisten? og helst at alle kan få sjangsen :)

heutZe sier:

Vi gir oppmerksomhet til de som fortjener det. Hvis det er noen flinke nordmenn som får gitt ut noe og vi liker det så poster vi det.

Vi har gitt god plass til CLMD, Savant og Fehrplay. Kunne kanskje vært flinkere til å hype Todd Terje og Finnebassen, men det virker som de klarer seg helt utmerket på egenhånd.