Molotov, Zero76, Encoded, Cobra og Spaceman er garantert låter du har hørt før. Mannen bak, Robert van de Corput, mye bedre kjent som Hardwell, var et av de største talentene som kom frem i 2011 og nevnte låter er nettopp hvorfor. Med en rekke singler, remixer og bootlegs bak seg i en alder av 24 sier det seg selv at dette er en kar du vil fortsette å se mye til de neste årene.  

Det hele startet for flere år siden, mer nøyaktig 18 år siden. Lille Robert fant veien til pianoet og interessen grep han med en gang. Allerede som 14 åring fikk han sin første platekontrakt og gigs på de aller største plassene i Nederland kom ikke lenge etterpå.

I 2009 skulle resten av verdens lyttere og artister få øynene opp for den fortsatt unge gutten. Hans bootleg ‘Show Me Love vs Be’ ble raskt en hit innenfor sjangeren og vi vet alle om de forskjellige versjonene andre artister har kommet med i ettertid. I 2010 startet han Revealed Recordings, en plattform både for han og unge talenter. Det var da hans signatur sound innenfor bigroom house skulle komme og fanbasen har vokst med. 

Hardwell er idag en selvfølge på de største edm eventene verden over og det er nettopp derfor han gjester Sensation i Oslo. Vi kan forvente et djset fullstappet med harde electro beats og store breakdowns som garantert vil vekke oppmerksomheten til samtlige 22 000 mennesker på Telenor Arena. Filmen nedenfor er fra sist Sensation i Amsterdam hvor Hardwell var sistemann ut og utifra bildene fins det ingen grunn til å ikke glede seg.

Vi sees om en drøy uke!