Brødrene fra Amsterdam er blitt et navn nærmest synonymt med Sensation Innerspace. De var den store overraskelsen i line-upen til den første utgaven i Amsterdam i fjor, mange var skeptiske, men gutta leverte varene. Siden har de spilt på samtlige Innerspace-arrangementer og sørget for å sette dansefoten i sving hos publikum.

Nå skulle man tro at Sanchez-brødrenes eneste «claim-to-fame» er å spille på Sensation, men det vil ikke være å gi gutta nok respekt. Begge har gitt ut låter på store labels som 100% Pure og Witty Tunes, mens Daniel Sanchez sitt Bla Bla-label er i ferd med å bli et svært anerkjent label i tech house-scenen. Det er ikke noen hvem-som-helst som går på scenen etter Dennis Ferrer om to uker.

Så hva kan vi forvente oss av nederlenderne i Telenor Arena? Etter hva jeg har sett og hørt fra dem tidligere vil jeg nok tippe vi får et energisk og pumpene tech house sett i litt hardere stil enn de to foregående DJ’ene den kvelden. Mulig vi også får noen innslag av techno, noe som ikke hadde vært meg i mot. Uansett så gleder alle i Housebloggen seg stort til Amsterdam-brødrene entrer scenen lørdag 15. september!