En oppdatering på underground-fronten er det som skal til for å gjøre sommerdagene enda bedre!

Sasse – Save A Prayer For Me (Dosem Remix) Tech Hot

Dosem har i ekspressfart rukket å bli en av mine store favorittprodusenter og han imponerer igjen med en herlig remix av Sasses Save A Prayer For Me. Denne remixen er langt tyngre og mindre melodisk enn hans tidligere utgivelser i år, men samtidig har den et veldig kult pianobreak. Få med dere denne remixen av det jeg mener er en av årets store, store produsenter! Gleder meg til å høre mer fra spanjolen i år!

Ruben de Ronde – Stoer (Kruse & Nuernberg Remix) Tech

Den har lenge vært et hemmelig våpen i settene til Joris Voorn og Edwin Oosterwal. Nå er den endelig sluppet på Rejected. Særdeles bra bouncy tech-house!

Pleasurekraft & Belocca – Murdered Out (Tube & Berger Remix) Tech Hot

Hadde store forhåpninger når jeg så at Pleasurekraft og Belocca skulle gjøre en collab. Desverre så svarte ikke sluttproduktet helt til forventningene, men det gjorde remixene. Tube & Berger serverer her en vanvittig mørk og deilig remix. Det er som å bli sugd inn i et sort hull. Det andre breaket er noe av det kuleste jeg har hørt på lenge. Tyskerne fortsetter å imponere!

Circulation – Turquoise (Guy J Remix) Progressive Hot

Det finnes få produsenter som klarer å produsere dype og melodiske vidundere bedre enn
israelske Guy J. En mørk og fin basslinje ligger under vakre synther og pianomelodier. Denne remixen er som skapt for sommeren! Nyt den!

Rene Amesz & Ruell – Work This (Original Club Mix) Tech

Tyngere og mer klubbvennlig enn de andre låtene i posten. Rene Amesz og Ruell er tilbake på Toolroom hvor de har hatt stor suksess tidligere. Dette er intet unntak!

Christian Smith – Carambola (Original Mix) Techno

Christian Smith – Carambola Green (Original Mix) Techno

To ganske like låter fra den svenske technokongen Christian Smith. Sluppet på fantastiske Bedrock Records tidligere denne uken. Smiths remix av Underworlds Dark And Long var en av store låtene i fjor og han fortsetter i sammen spor. Ikke like bra som Dark And Long remixen, men dette er fortsatt solide saker fra Smith og Bedrock!