alchemist

Vi forstår fortsatt ikke hvordan det er mulig å produsere så hinsides mange låter på såpass kort tid! I beskrivelsen til albumet på Beatport står det at Savant aka. Alexander Vinter har produsert 86 låter på 13 måneder, noe som vil tilsi ikke mindre enn 6,6 låter pr. måned, eller 1,4 låter pr. uke som tilsammen har utgjort 5 album og en hel haug av gratislåter!

Hans femte album er hans hittil største og inneholder ikke mindre enn 22 låter fordelt på glitch hop, electro, indie/nu-disco, drum&bass og dubstep. Selv om 22 låter høres fett ut er det dog veldig varierende hva som er hot or not så her presenterer vi bare de låtene vi likte selv, resten kan dere høre/kjøpe på Beatport. Albumet er relativt billig og går for $16.99 (låtenes «verdi» er nesten $44) så her er det ingen grunn til å ikke slå til.

Felles for så å si alle låtene er at det som vanlig oser av kreativitet og stilige elementer. Hver låt er unik i seg selv og variasjonen er ganske stor selv om det meste er veldig nært sjangermessig. Av låtene vi har valgt å presentere har dere fete electrolåter som Bananonymous, The Horror og den litt Mord Fustang aktige Mother Earth. Dubstep låtene Sky Is The Limit, Sledgehammer og No Time For Pussy er bra produsert og tilbyr både melodiske partier og beinharde dropp som setter subwooferen i høygir. Til sist vil vi trekke frem indielåten Hungry Eyes som er mer funky og «ordinær», sett i sammenheng med mye av det andre, med kule rytmer og et meget bra vokalspor fra Qwentalis som tidligere har jobbet med Savant på bl.a. låten Starscream Forever.

Savant – Bananonymous (Original Mix) Electro Hot
Savant, Donny Goines – Sky Is The Limit (Original Mix) Dubstep
Savant – Mother Earth (Original Mix) Electro Hot
Savant – The Horror (Original Mix) Electro
Savant – Sledgehammer (Original Mix) Dubstep
Savant, Qwentalis – Hungry Eyes (Original Mix) Inde / Nu-Disco Hot
Savant – No Time For Pussy (Original Mix) Dubstep

Støtt Savant og kjøp albumet på Beatport!

…eller hør på Spotify!

Følg Savant på Facebook | Soundcloud