Chris Lake, Lazy Rich, Jareth – Stand Alone (Pixl Remix) Electro

DJTUNES (Utilgjengelig for kjøp utenfor Australia)

Etter det som sannsynligvis har vært årets mest miserable uker for electrohouse-slipp ser det endelig ut til å snu! Pixls offisielle remix av Stand Alone ble sluppet eksklusivt på australske major labelet «Onelove» for et par uker siden. Låten når aldri helt opp til hva vi hørte fra Big Fish -signerte Zorastra tidligere i år, da jeg føler at det kanskje har blitt spart bittelitt på trykket denne låten fortjener når den remixes til Electro House.

Nicky Twist, Steve Nice – Disco Lives House Hot Beatport

Kan vi noengang få servert nok discobeats? Som en ekte housejunkie tenker jeg at svaret er «Nei». Nicky Twist og Steve Nice leverer det som helt klart er min ukes favorittlåt.

Kill The Noise, Brillz, Minxx – Saturn (Original Mix) Electro Beatport

Mye kan sies om OWSLA som label, – men en ting som absoulutt stikker seg ut på salgslistene, er at labelet sammen med et par andre, fortsatt lager sjangertro electro av høy kvalitet, og det selger. Saturn fremheves av nydelige vokaler, og har et meget originalt pianoparti som outro. Låten slår meg til tider som noe av det mykere vi typisk kan vente oss å høre fra Kill The Noise, uten at det gjør sluttintrykket til noe dårligere av den grunn. Vi har lagt ut denne før, men en gang til skader ikke!

Chimp Disco – Mdngt Rain (Original Mix) Electro Soundcloud (Free dl)

 

Som en av mine mange favoritter fra Houserecordings-campen kan vi glede oss over en herlig gratislåt fra Chimp Disco. Electrogrooves som igjen lar oss lengte mot sommer.