stepmode

Ryan Elliott – Stepmode EP

Ut fra den tjukkeste berlinertåka kommer amerikaneren Ryan Elliott med en dose techno som kunne vært bakgrunnsmusikken til tyskerstaden!

Berghains eget label, Ostgut Ton, er ikke ukjente for å gi ut bra musikk. Marcel Dettmann, Shed, Steffi, Âme og Marcel Fengler er alle produsenter som har gitt ut album på labelet til verdens beste nattklubb. Nå er det Ryan Elliott sin tur til å gi ut et par låter.

Som Ryan Elliott skriver selv, musikken hans  er ikke komplisert. Det er et kick, hi-hater og basslinje. Ikke mer enn det. Det legger naturligvis begrensninger på produseringen, men jeg har ofte følt at begrensninger på kreativitet har fører til mer kreativitet. Stepmode har et fast kick med en mørk, djevelsk, basslinje. Over basslinjen er det gjort plass til et par «old-school» vokalsamples. Dette er en låt jeg føler man kan spille når som helst på kvelden. Man kan både åpne og avslutte settet ditt med den. Stillsteppin er både lik i navn og struktur som Stepmode. Kick, hi-hater, mørk basslinje og vokalsamples? Check! Høy dansegulv-faktor? Dobbelt-check! Dette er virkelig et slipp jeg gleder meg til å spille ute.

Beatport Juno

den 22 juni | av |

« »

En respons til Ryan Elliott – Stepmode EP

 
  1. Incognito sier:

    Techno <3 digger det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>