Heisann, alle kommende van-, og kanskje spesielt bussruss! Vi i HouseBloggen.no vil tilby dere det beste som finnes av housemusikk i form av rullemixer som vil vare i ca en times tid ‚Äì så dere kan nyte den beste housemusikken når dere er ute og ruller, ferdig mixet! Vi har den ekspertisen som skal til, og vet akkurat hva som vil smelle når dere er ute og har det gøy! Vi vil hjelpe til med å gjøre deres rullinger legendariske!

Dette er mer praktisk enn bare bra musikk, vi vet hvor slitsomt det kan være når alle skal styre musikken, og når alle skal være DJ. Når humøret er på topp, da setter dere rett og slett på en av Housebloggens rullemixer og konsentrerer dere om å ha det gøy, for da er musikken alltid super uansett! Vi kommer fremover mot russetiden til å legge ut rullemixer både på bloggen og soundclouden vår, så følg med, dere vil ikke bli skuffet!

Etter stor etterspørsel er det tid for å slippe nr 1, som vi har postet en liten smakebit av før.. ;-) Tracklisten finner dere i kommentarfeltet!

Housebloggens Rullemix #1 – Mixed by New Thaifjord Disco Movement by HouseBloggen.no

79min  / 256kpbs / 144mb

Download