Nic Fanciulli – Round & Round (Original Mix) Tech Hot

Nic Fanciulli – Movin’ On (Original Mix) Tech Hot

Joris Voorn og Edwin Oosterwals label Rejected Records seiler opp som et av de soleklart beste i år. Med slipp som Hiphouse, Spank the Maid, Goodbye Fly og Stoer remixene skal det mye til å overgå dem. Når de nå gir ut to låter av tech/techno-mesteren Nic Fanciulli så viser Rejected  at de ikke har noen som helst planer om å roe ned. Dette er bassdrevet bouncy tech-house slik vi kjenner labelet fra før av.

Round & Round er en herlig energisk låt som minner meg veldig om en av årets klart beste låter; Spank the Maid. Med utrolig fengende basslinjer og vokalchops, er det helt umulig å sitte stille når man hører på denne. Movin’ On er mørkere enn Round & Round og mindre energisk, men langt fra dårligere. Den utmerket ikke spesielt førte gangen jeg hørte previewen, men etter et par lyttinger har den vokst veldig, kan fort bli favoritten på EPen. Dette er to store låter av Nic Fanciulli, og Rejected  viser at de har store ambisjoner om å erobre dansegulvene på Ibiza i år.

Infinity Ink – Infinity (Original Mix) Deep Hot

Infinity Ink – Infinity (Todd Edwards Remix) Deep

Infinity Ink – House of Infinity (Original Mix) Deep

Folk har etterspurt mer deep house og her kommer det. Denne EPen fra Infinity Ink, gitt ut på Crosstown Rebels tidligere denne uken, har klatret på beatports lister. Infinity befinner seg nå på tredjeplass på deep house top 10. Absolutt en fin låt med en mørk og dyp basslinje. Kunne vært foruten rappinga midt i låta, men det ødelgger den ikke noe videre. Få med dere disse!