Nari & Milani, Cristian Marchi feat. Shena – Take Me To The Stars (Alvaro Remix) Electro
Typisk dutchlåt med en kommers sound, men så absolutt ikke av det mest ekstreme slaget. Gode vokaler, bra arrangering og et perfekt dropp gjør dette til en club-stomper alle kan like, og som enhver DJ bør vurdere å gi plass i cdmappen sin! Det skal nevnes at låten kunne vært dobbelt så bra uten visse småirriterende elementer.. det enkle er ofte det beste.

Dj Tonio – Get The Funk (Oliver Giacomotto Remix) Tech House
Oliver Giacomotto leverer alltid bunnsolide produksjoner, og dette er nok en tech-stunner av den velkjente franske produsenten. G-G-G-G-Get the funk!

Mike Newman & The Viron – Lady (Crazibiza Remix) House
Crazibiza har blitt en gjenganger på bloggen her, rett og slett fordi de alltid leverer jackin’ house uten kompromisser, og denne er intet unntak! Med Crazibiza vet man hva man får: smittende og leken house som passer for alle!

Pink Fluid – Noise In Da House (Original Vocal Mix) House
Mauro Mondello & Dave Kurtis (Pink Fluid Remix)
House
Pink Fluid er en italiensk duo som gjør det godt på Beatport for tiden, og det er ikke så rart – låtene deres er herlig funky! Absolutt noe å spille i sommer.

Markus Schulz & Jochen Miller – Rotunda (Original Mix) Trance Hot
Dette er ikke en tranceblogg, men noen låter fortjener virkelig en plass. Veteranene Markus Schulz & Jochen Miller leverer her en mektig låt med en fantastisk lead! De to har visstnok vært store fans av hverandres produksjoner lenge, og fikk endelig tid til å gjøre en låt sammen etter Miami Music Week. Særlig originalt er det vel egentlig ikke, men det er likevel en banger av dimensjoner. Har alltid digget sounden til Jochen Miller. For meg virker det som han nailer hver eneste låt han gjør.