Electrixx – Revolution (Original Mix) Electro

Beste Electro House -utgivelse denne uken, igjen fra Electrixx. Her har de for første gang på svært lenge også brukt vokaler, noe som forsåvidt fungerer helt greit. Kjennere vil kunne påpeke at låten er mer i gammel stil som duoen opererte med tidligere i karrieren. Melodien i breaket og en del av synthene har forøvrig et moderne preg.

Kroyclub – New World Order (Space Laces Remix) Electro Hot

Selvom jeg regner meg selv som en stor entusiast av musikken til Space Laces, har denne remixen helt gått meg hus forbi. Feilen ligger sannsynligvis hos Beatport, som ikke har klart å tagge artisnavnet riktig, noe som gjorde at låten aldri dukket opp i «feeden» min der. Kyroclubs originale verk kan best beskrives som industriell og trashy, med innslag av breakbeats. Space Laces har gjort låten til «sin» med sine typiske presets og store snares. 

Chris Jones, Arjonas, Morttauga – When You Are Gone (Alex Mind Remix) Electro

Produksjonsstilen til Alex Mind passer utmeket bra til å gjøre Electro House -remixer av progressivelåter. Dette høres også ofte i originalutgivelsene han har vist tidligere, da særlig i breaks’ene.

 DC Breaks, Skism, Dee Freer – Killer (CRUSH Remix) Electro

Dubstep remixses og blir til Electro House på en veldig overbevisende måte. En meget gjennomført låt jeg fant for snau uke siden, etter at den dukket opp i top 100 Electro House -salgslisten på Beatport. Svært skjeldent at jeg finner spennende musikk ved å lete der, men dette er heldigvis unntaket.

Adventure Club, Kai – Need Your Heart (Candyland Remix) Electro

Heat Maxwell – Uprising (Original Mix) Electro