LAG REMIX FOR WARNER MUSIC OG VINN 3000 KRONER

den august 23 | av | med 2 kommentarer

Banner_big

Housebloggen og Warner Music presenterer remix-konkurranse for Hilde Marie Kjersems nyeste singel «Popeye» og DU kan stikke av med 3000 kroner samt offisiell utgivelse på Warner Music!

Hilde Marie Kjersem er en av norges mest markante vokalister og låtskrivere, og har de siste årene kommet med flere sterke utgivelser. 31-åringen fra Ålesund har mottatt strålende kritikker for sitt særegne sound med bruk av blant annet analoge synthesizere og trommemaskiner, og med et mål om å utforske lyder og klangfarger hun har et nært forhold til. Hun er idag ute med sitt tredje soloalbum If We Make It To The Future. Første single My Man peaket som #11 på radiolisten. Popeye er andre singel fra albumet og er skrevet av Hilde Marie selv.

Lytt til Popeye av Hilde Marie Kjersem
WiMP – Spotify – iTunes

Nå vil Housebloggen i samarbeid med Warner Music gi DEG muligheten til å lage en offisiell remix som blir utgitt den 4. oktober i alle butikker, og du stikker i tillegg av med 3000 kroner. Vi har også med oss selveste Nils Noa på laget som allerede har gjort sin versjon av låten:

Så lurer du nok på hvordan du melder deg på, og her viser vi deg step-by-step hva du må gjøre:

1. Last ned remixpakken under som inneholder alt du trenger for å begynne på en remix. Her finner du gitarer, synths, vokalspor, trommer, bass og rytmeinstrumenter som vil hjelpe deg på vei.

Trykk her for å laste ned remixpakken!

2. Bruk tiden din til rådighet. Lytt til originalsangen flere ganger, og gjerne også Nils Noa sin remix for inspirasjon på hva man kan gjøre. Det er en åpen konkurranse som betyr at du kan lage remixen i hvilken som helst sjanger du vil. Vær kreativ!

3. Når du er ferdig med remixen din laster du den opp til vår dropbox på Soundcloud (trykk på knappen under) og fortell gjerne litt om deg selv og remixen. Frist for innsending av ferdig låt er 13. september. HUSK! Filnavnet må skrives slik: «Remix-konk Popeye – artistnavn»

Last opp din remix til oss her:

Send inn ditt bidrag her! 

4. Da har du gjort ditt! Det vil bli kåret én vinner den 18. september, og juryen består av Housebloggen, Warner Music og Nils Noa himself. Vinneren får 3000 norske kroner og offisiell utgivelse via Warner Music Norway.

Da ønsker vi alle der ute lykke til, og vi gleder oss til å høre på alle bidragene!!

Frist for å sende inn bidrag: 13. september
Vinneren publiseres 18. september
Remixen blir utgitt 4. oktober

Si din mening!