Release: Skream – Rollercoaster

27. September 16:08 | by | with 0 kommentarer

rollercoasterHB

Bli med på berg-og-dal-banen!

Før du trykker på play – dette er IKKE dubstep!
Skream er for de fleste mest kjent for ja, dubstep og drum n bass, men det var noe som skjedde med Skream for et års tid siden. Han begynte plutselig å spille deep house og funky disco musikk.
Noen hatet det, mens andre elsket det.
Du kan kanskje si at han har vokst, og utvidet horisontene for elektronisk musikk, men han har hele tiden hatt en bred musikkforståelse og elsket funky musikk. Det er først nå han har begynt å produsere det, men til dere dubstep-fans – fortvil ikke, for Skream er nemlig såppas allsidig at han fortsatt produserer mye forskjellig, også dubstep i blant.

Rollercoaster er forøvrig ikke helt ny. Den ble sluppet i sommer, men jeg synes den fortjener sin plass på bloggen. Den er (unnskyld uttrykket) en helvettes berg-og-dal-bane av en låt.  Dette er disco house på sitt beste, og den setter fyr på enhver fest der ute. Det er drivet i låten som virkelig gjør det. Funky bass, fete gitarlicks, heftig vokal av Sam Frank, og 80s-synthfills som gjør dette til meget fartsfylt låt. Smell den på toppen av kvelden og gjerne kommenter i feltet under hva responsen ble!

Skream på Soundcloud
Skream på Facebook

Beatport / Spotify / iTunes / WiMP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>