Release: Pryda – Lycka

den desember 9 | av | med 0 kommentarer

lycka

Nydelig progressive fra Mr. Prydz!

Eric Prydz er igjen ute med nytt slipp under Pryda aliaset som står for en dypere og mer progressiv stil enn slipp han gjør under eget navn. Som vanlig inneholder slippet to låter og består i denne omgang av ‘Lycka’ og ‘F.A.T’. Førstnevnte er det ikke så lenge siden vi fikk høre første gang, mens sistnevnte hadde premiere for godt over et halvt år siden.

Første låten på EPen, ‘Lycka’, er en av de mer melodiske låtene vi har hørt fra Pryda på en stund. Låten er bygget rundt noen veldig enkle akkorder som blir repetert i store deler av låten og er et tydelig bevis på at ting ikke behøver å være komplisert for å være bra. Prydz bygger rundt det med andre synther og elementer og skaper dermed en god variasjon og ikke minst progresjon i låten. Låten har en deilig big-room feeling til den samtidig som den også egner seg svært godt til enkel lytting. 10/10!

‘F.A.T’ ble som nevnt spilt for en god stund siden og den ivrigste Pryda fansen har nok hørt denne før allerede. For min del høres det ut som om han har gått helt tilbake til røttene og flettet sammen en låt som ligner veldig mye på stilen han hadde på de aller første Pryda slippene.

Beatport

Ingen fulle previews er ute enda, men her kan dere høre en rip fra Radio 1 hvor det blir forklart litt om hvordan låten ble til, samt noen ord fra sjefen sjøl mot slutten.

Si din mening!