lightyearsawayHB

 Disco-kongene er tilbake med ny EP

Etter å ha virkelig utmerket seg på den elektroniske scenen med sin fusjon av 80’s/disco/house, så har Vaughn Oliver & Oliver Goldstein vært med på å starte en bølge som folk bare elsker.
Gutta fra LA henter de beste elemtene fra 80’s soundet, fusjonerer det med harde discobeats og futuristiske houseelementer. Oppskriften er bunnsolid, og samtlige av produksjonene til Oliver er av ypperste kvalitet.

‘Light Years Away’-EPen viderefører soundet et steg videre, og tar i bruk fler futuristiske elementer, og har kanskje en litt hardere sound enn tidligere.
Tittelsporet ligger på 102 bpm, men føles hurtigere når den drar i gang med den rullende bassen. Midtpartiet viser igjen deres stålkontroll på funky melodier, før den igjen drar deg ut på dansegulvet.

Fast Forward er et veldig passende navnevalg, for den er betydelig raskere enn førstelåta.  På 123 bpm blir dette en fartsfylt låt i forhold. Den viser igjen signatur-80’s-bassen til Oliver. Denne får deg garantert i slaget!

Oliver på Facebook
Oliver på Soundcloud

Beatport / Spotify / iTunes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>