Release: Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano ft. Fast Eddie – S.O.T.U

den september 30 | av | med 1 kommentar

sotu

«Tilbake til lyden av undergrunnen» sies det.

Jeg har derimot mine tvil om at denne låta har spesielt mye med undergrunnen å gjøre. Men det jeg ikke har noen tvil om, er at dette er en av de grommeste låtene som ble spilt under festivalsesongen i sommer. Jeg hørte denne for første gang fra Sunnery James & Ryan Marciano sitt sett på EDC New York i Mai måned, og at det skulle ta over fire måneder før den ble sluppet er ganske fjernt synes jeg. Greit nok at låter skal hypes, men dette er jo en låt som, mest sannsynlig, aldri kommer til å få noe kommersielt gjennomslag på radio etc… Men dette er jo standard Size-rutine, desverre.

Angående sangen i seg selv så er dette en som treffer meg midt i smørøyet, med et hardt, kompromissløst drop og en vill tribal-beat som utfordrer dansefoten på det høyeste nivå. Noen vors-vennlig låt er dette derimot ikke, den er nok mest reservert for store anlegg på store steder, men det betyr ikke dermed at man ikke kan digge den hjemme også.

Beatport

Si din mening!