montmartre-insideofmeHB

Fransk elektronikapop som gir gode vibber

Montmartre er fra Paris, og lager herlige låter som egentlig helst nytes en varm sommerdag, men det er vel ingen som blir lei slik musikk? Nå som det begynner å bli kjøligere her i Norge, så er det vel ikke noe som er bedre enn litt oppløftende og deilige toner? Eller?

Deres nye EP Inside Of Me består av seks låter, hvorav to er originale Montmartre-låter, og fire remixer av tittelsporet. Jeg vil blant annet trekke frem ‘Our Time Is Now’ som jeg ble forelsket i umiddelbart. Den er drømmende og befriende, og gjør at tankene strømmer igjennom hodet.  Hva er det man egentlig vil her i livet? Gjør det du føler for, som gjør deg lykkelig. Det beskriver denne sangen på magisk sett gjennom den fantastiske atmosfæren og vokalen.

Jeg klarer ikke helt bestemme meg for hvilke av remixene jeg liker best, enten om det er Robotaki sin funky og uptempo, eller svenske Skogsrå sin eventyrlige tolkning.  Sistnevnte ville jeg kanskje lyttet mer til for meg selv, mens Robotaki sin remix passer perfekt å spille ute eller på vors. It’s up to you to decide!

Montmartre på Facebook
Montmartre på Soundcloud

Beatport / iTunes / Spotify

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>