Release: Mark Knight, Funkagenda – Man With The Red Face (Remixes)

den september 2 | av | med 2 kommentarer

artworks-000056574020-wap4mu-t500x500

En udødelig, tidløs legende har fått ny remixpakke

Denne låten står trygt plassert i min topp 10 of all time liste. «Man With The Red Face» har vært med meg fra dagen den kom ut i 2008 og finner stadig veien tilbake i settene mine.  Det er kanskje den mest populære låten Mark Knight og Funkagenda noensinne har produsert, mye takket være alle saxofon-samples store mor som runger ut i breakdownet. Fallhøyden er stor når en så legendarisk låt skal remixes, men tyngden av navnene her alene er nok til at det skal bli bra uansett. Dette er gutter som kan lage musikk.

Alt i alt er dette en vanvittig sterk remixpakke, vesentlig mye bedre enn de foregående, og inkluderer tre remixer i tre forskjellige stilarter som virkelig gjør at det er noe for enhver smak, og enhver anledning.

Beatport

Hardwell Remix

Mange remixer har blitt gitt ut før, men nå har selveste Hardwell også fått sjansen – og han leverer!
Med en tight, bouncy beat og kule perkusjoner serverer han nok en festivalvennlig versjon av låten som garantert kommer til å få mye spilletid i tiden fremover.

Rene Amesz Remix

Rene Amesz prøver en annen vinkling på låten og vipper ut en megadigg perkusjontung tech house mix. Dette er så bra det kan bli når en av de største artistene innen tech house får klørne i en låt som det her. Definitivt min favoritt i pakken! Synd den kom ut så sent på året – dette hadde garantert blitt en stor sommerhit.

ATFC’s ‘When The Lights Go Up’ Remix

ATFC har for lengst fått grått hår, men det er tydeligvis intet hinder for å produsere god musikk.
Mannen som har laget musikk i snart 20 år sammenhengende disker opp med en chill indie/disco versjon av låten som også gikk rett hjem hos meg. Magisk!

Vi oppdaterer de to siste remixene med full-lengde previews når det blir tilgjengelig

Hvilken er din favoritt?

Si din mening!