Release: Diplo – Revolution EP

8/10/2013 23:46 | Breaks, Dubstep, Electronica, Musikk | | med Comments Off on Release: Diplo – Revolution EP

revolutionep

Gjør deg klar for å riste på rompa!

På Electric Zoo i år hadde han annonsert at ville slå verdensrekorden i Twerking og skulle lage en vegg med et høyt antall jenter som ristet løs på rompefettet. Det fikk ikke Diplo mulighet til, fordi to tragiske dødsfall stoppet festivalen. Men han gir tydeligvis ikke opp, for hans nye EP som er en oppsamling av noen av de største låtene han har gitt ut hittil i år, er noe av det skitneste jeg har hørt på en stund. Det går i Trap og litt moombahton, og mengdene med bass her er av seismiske dimensjoner.

Trap-låten “Crown” som har vokaler fra Mike Posner har vært en gjenganger i spillelisten min lenge, men det er vel først nå den får en formell release.  . “Biggie Bounce” er et samarbeid med indoneseren Angger Dimas og er en typisk “shakelåt” om et slikt begrep er lov å bruke.

Videre på EPen finner vi hiphop-sangen “Rock Steady”, og min absolutte favoritt, “Revolution”. Dette er et skikkelig anthem som har en nesten magisk stemning. Brekket minner meg litt en annen av hans produksjoner, og kanskje høydepunktet for min del i hele år uansett sjanger; “Get Free”.

iTunes

Hva mener du?