Release: Andrew Bayer – England / Need Your Love / Detuned

den august 22 | av | med 0 kommentarer

bayerenglanddetunedl

Mesterlig EP fra Andew Bayer

Med unntak av hans aller mest eksperimentelle produksjoner digger jeg alt denne mannen lager, og nå er han ute med tre fantastiske nye låter.
Kjøp låtene på Beatport

Detuned

Dette er den mest spesielle i pakken, en slags electro-aktig dubsteplåt med stilige melodiske elementer i breakdownene. Arty har allerede satt den ut i livet som åpningslåt i siste episode av radioshowet sitt, «Together We Are«, og til det fungerer den utmerket!

England

«England» har vi allerede hørt på en stund da den var featured i Anjunabeats vol. 10, men da bare som mikset versjon. Låten viser en mer clubby side til Andrews produksjoner og smeller godt fra seg.

Need Your Love (Club Mix)

Den siste låten, og min favoritt er «Need Your Love», eller rettere sagt club mixen av den. Jeg tenkte ikke på det i starten, men en annen blogger mente den lignet veldig på «Leave The World Behind» og det er ganske tydelig hvor han har hentet inspirasjon fra. Det er mange som har prøvd å etterligne LTWB, men når en såpass respektert produsent som Andrew Bayer tester oppskriften skal det mye til for å trå feil. På mange måter vil jeg si at det høres ut som om det er en Arty & Mat Zo remix av LTWB siden stilen er såpass lik. Denne må høres!

Kjøp låtene på Beatport

Si din mening!