Disfunktion feat. Jennifer Cooke – Pushing (Original Mix) Progressive

En stund siden Disfunktion har levert noe nevneverdig nå, så dette var på tide. Pushing er en oppløftende, kommersiell låt med et helt OK vokalspor. Finnes også i instrumentalversjon (Beatport).

Cult 45 – Under The Sun (Original Mix) Progressive

Cult 45 er en ukjent produsent, men har sluppet denne på anerkjente Hed Kandi Records. Pianohouse til folket!

East & Young – Coda (Original Mix) Progressive

East & Young har sluppet EP, og her er tittellåta. Dette er progressiv house av typen hardtslående!

Filo & Peri – Go (Extended Mix) Progressive

Filo & Peri har eksperimentert litt med forskjellige sjangre, og tydeligvis ikke helt funnet sin «sound» enda. Hvis de klarer å fortsette slik de har gjort her, kan de nok gjøre det bra i den litt hardere house-scenen fremover.

Jochen Miller – Nevada (Original Mix) Progressive

Jochen Miller har lenge vært et kjent navn innen trancesjangeren med låter som bl.a. Rotunda og Bamm! (Beatport), men har den siste tiden som så mange andre produsenter beveget seg mer i retningen house. Ikke noe kjempeimponerende slipp, men til tross for en kjedelig periode når det gjelder progressive, må vi jo ha noe å høre på.

Housequake feat. Terri B – Beyond Tomorrow (Ant Brooks Remix) House

Duoen Housequake (Erick E og Roog) laget Beyond Tomorrow til sin egen festival med samme navn. Synes ikke den var noe å skryte av, men heldigvis tok Ant Brooks ansvar, beholdte melodien i breakdownet, og gjorde sin særegne vri på den. Drivende som alltid fra mr. Brooks!

Kenny Ground – Jam Session (Original Mix) Tech House

Avslutter posten med en morsom låt fra Kenny Ground. Bumpy tech house med en liten reggae-twist! For de som liker denne typen drivende house, anbefaler jeg å sjekke ut mer av Kenny Ground. Tweet Me! (Beatport) er en av mine favoritter.