jeremy olander

Årets julegave kommer fra Jeremy Olander!

Jeremy Olander – Pusher (Original Mix) Progressive Hot

Jeremy Olander – Put Out (Original Mix) Progressive Hot

I en musikkbransje hvor mange artister kvier seg for å gi bort én av låtene sine gratis, har Jeremy Olander, bare i år, gitt bort fem låter gratis til fansen. Det har heller ikke vært bootlegs eller mash-ups som mange andre artister gir bort, alle låtene har vært fullverdige originaler som han lett hadde fått gitt ut på et label hvis han hadde ønsket det. Det sier litt om hvor høyt Olander verdsetter den stadig økende fanskaren han har fått.

Både Pusher og Put Out var med i Olander sin mikstape for Frisky Radio, hvor blant annet 16 låter fra Olander som ikke er sluppet også var med. Svensken er i ferd med å bygge opp et arsenal med låter som ligger og venter på å slippes. Ingen tvil om at han følger i Prydz sine fotspor der!

Begge låtene er de herlige mørke og tunge, proglåtene som kjennetegner Olander-stilen. Pusher er den mer melodiske låta med en leken synth som sammen med vokalsamplene ligger over den ellers så tunge beaten og bassen. Put Out er en utrolig energisk låt. Feh beskrev den som oppfølgeren til fjorårets Airsteala. Låta har et så tungt og mektig driv så den klarer lett å holde dansegulvet kokende i de neste åtte minuttene. Dette er en låt jeg har hatt høyt på ønskelisten min over Olander-låter så jeg er positivt overrasket over at han slipper den gratis. Rett og slett en mektig låt! Tusen takk skal du ha Jeremy!