Søndagskos

3/4/2016 07:56 | Deep House, Downtempo, Progressive, Tropical House | | med Comments Off on Søndagskos

girlandsun

 Etter en slitsom helg, så frister det ikke alltid med den harde “dunk dunk” musikken, som våre foreldre ville sagt. Det forstår vi godt, og dermed har Housebloggen snekret sammen en liste med delvis rolig elektronisk musikk, som egner seg godt for søndager.

 

Troye Sivan- Youth (Gryffin remix)

Gryffin er ett av de mest spennende talentene i industrien, og gjør denne Troye Sivan remixen til en sykt digg reise! Likte du denne, så anbefaler vi varmt å sjekke ut Soundclounden hans

 

Jagged Edge – Where The Party At Ft. Nelly (Le Boeuf Remix)

Le Boeuf er en vi følger ekstra tett, og dansken har sakte men sikkert jobbet seg oppover til å bli en sikker vinner på dansegulvet. Han har tatt for seg den seks år gamle låten til Jagged Edge og Nelly, og leverer en skikkelig god remix! Gratis nedlasting er det også. Where the party at?!

Destructo – 4 Real (Drezo Remix)

Undertegnede snublet over denne fra Drezo på Soundcloud igår, og den var litt anderledes enn jeg hadde trodd fra første sekund. Introen kan virkelig kjedelig, men det er virkelig verdt det når du kommer lenger ut i låten. Anbefaler å skru opp bassen litt ekstra også, kun for kosens skyld.

Spotify

NERVO – Bulletproof (DubVision Remix)

Fra de nevnte over,så er duoen i Dubvision en av de mer kjente artistene i gamet. De har laget nydelige låter i “Destination”,”Turn It Around”,”Backlash” og “All By Myself”. Nå gjør de en nydelig progressiv vri av Nervo låten “Bulletproof”

Spotify

The ChainsmokersInside Out ft Charlee

Den amerikanske duoen gjør stor suksess verden over, og det er ikke mange ukene siden de herjet på Lavvo i Oslo. De liker å overraske, og vi så virkelig ikke denne nye orginalen komme. Men digg, det er den!

Spotify

Tom Swoon & Mosimann Feat. Ilang – I’m Leaving

Polske Tom Swoon er også en av de som har jobbet lenge og hardt for å slå igjennom. Han leverer til vanlig vakre ballader i form av drivende progressive house med vakre vokaler som varemerke, og skuffer neimen ikke her heller!

Spotify

Hva mener du?