Progressive refreshments vil være en uregelmessig spalte på bloggen som vil komme ca. en gang i måneden. Fokuset vil være låter som ikke er konkurrenter til den vanlige «banger» progen, men heller ikke så dypt som ufix postene.

Robert Owens, Tube & Berger – Slipknot (Pleasurekraft Once Upon A Time In The West Remix) Deep

Herlig melodisk deep house låt fra populære Pleasurekraft. Låten er litt spaced, men har et fint driv av en fet basslinje, effekter og pads samt et kult vokalspor.

Vinayak A – Sometimes It Just Turns Into Reality (Michael Cassette Remix) Progressive

Michael Cassette er ofte omtalt på bloggen og det er ikke vanskelig å forstå når man hører produksjonene hans. Dette er ren progressiv nytelse!

Airdraw, Liuwik – White Collar (Original Mix) Progressive

En litt mer uptempo låt enn de fleste andre posten som inneholder et helt fantastisk breakdown fylt av liflig pianospill.

Muzikjunki feat. Anna Gold – Blue Eyed Boy (Speaker Tweaker Remix) Progressive

Behagelig låt remixet av Speaker Tweaker som setter den rette stemningen. Inneholder også et meget godt vokalspor som kompletterer låten perfekt.

Sou Kanai – On The Edge (Andrew StetS Remix) Progressive

Trancy proglåt med postens største synther.

Amber Long, Tim Penner – Forgive Me (DNYO Remix) Progressive

Postens mest spesielle låt er denne i en remix fra DNYO. Mørk og stemningsfull med en nifs tolkning av vokalsporet samt et utradisjonelt trommeverk og masser av effekter.

GFZ – Amazonia (Original Mix) Progressive

Dyp proglåt med en herlig basslinje og enkle ørevennlige elementer. En vanvittig god progresjon i låten gjør at du lett drømmer deg bort til et helt annet sted.

Rodrigo M Pinzas – The Moog (Spectral Atoms Remix) Progressive

Kobana – Hear The Colors (Oleg Izergin Remix) Progressive

Det var nesten umulig å velge ut den beste av låten i Hear The Colors slippet, men Oleg Izergin stakk knepent av men seieren i mine ører. Melodisk prog av ypperste nivå!