Coldplay & Rihanna – Princess of China (Andre Sobota Remix) Progressive Hot

Sammen med norske Fehrplay ble Andre Sobota annonsert som ny eksklusiv Pryda Friends-artist denne våren. Mens vi venter på hans første utgivelse, Voyager, serverer han oss her en vakker remix av Coldplay og Rihannas Princess of China. Det er ikke å unngå og bli imponert av talentet til mannen fra Brasil, og jeg skjønner svært godt hvorfor Eric Prydz signerte han. Gleder meg til å høre hva mer unge Sobota har å by på. Dette virker hvertfall veldig lovende!

Hardwell – Three Triangles (Original Club Mix) Progressive

Jeg har lenge vært en stor kritiker av det Hardwell har produsert, men her viser han absolutt bedre takter. Helt klart at Mark Knight og Toolroom har vært en god innflytelse på gutten, for her klarer han faktisk å begrense seg. Det er ikke et «all-out attack» på trommehinnene, men mer en basstung big room-låt. Melodien er som vanlig ikke det beste og mest kreative, men dette er uansett positivt fra Hardwell. Fortsett sånn!

Daft Punk – Something About Us (Cherokee Remix) House

Gitt ut for over et halvt år siden, men passer perfekt om sommeren. Herlig funky og avslappende remix av en klassisk Daft Punk-låt. Mange av dere vil digge denne!