Release: Krewella – GET WET (Album)

1. October 09:25 | by | with 0 kommentarer

Krewella-Get-Wet-Official-2013-1200x1200

USAs hotteste EDM-gruppe slipper album.

Gruppen som slapp sin første offisielle EP så sent som i fjor har tatt EDM-scenen med storm og har gjort stor suksess med hitsingler som “Killin It” og “Alive”. Albumet de slipper på mandag inneholder noen av deres største hits, men de fleste er splitter nye låter!

Morsomt er det også å se at av de to collablåtene som er på plata, er den ene et samarbeid med den norsk-danske duoen Pegboard Nerds. Den andre er med ingen ringere enn trance-guru Gareth Emery, som man kun finner på iTunes versjonen av albumet.

Alle kjenner vel til Alive” som herjer hitlister og radiostasjoner for tiden, men sannheten er at dette albumet er spekket med potensielle radiohiter. Det som Krewella har fått til i dette albumet er å koble beinhard produksjon med poppete refreng og vokaler, så det appellerer til flere målgrupper. Men jeg må si meg overrasket over spekteret med sjangere som vi finner i dette albumet, med alt fra de Drum’n’Bass/Drumstep-drevne “We Go Down” og “Come And Get It” til den Candyland-produserte, høyoktanslåta “Ring Of Fire”. Jevnt over er dette et rimelig glatt album, verken uten den store bommerten eller en skikkelig innertier.

Søstrene Jahan og Yasmine leverer vokalsporene på alle låtene, og de har for all del flotte stemmer. Men noen musikalsk reise er dette virkelig ikke da de høres nesten helt likt ut på alle sangene og å skulle sitte og høre igjennom albumet blir etterhvert en litt ensformig prøvelse. Som singellåter er derimot nesten alle låtene her skikkelig partylåter som slår an både hjemme og på byen.

iTunes

Beatport

Kommentarer