dropK – Purge Motif (feat. Dewy Sinatra) UTE NÅ!

16/3/2016 11:30 | Bass house, Deep House, Featured, Musikk | | med Comments Off on dropK – Purge Motif (feat. Dewy Sinatra) UTE NÅ!

purge_motif_featured

Ny singel på Housebloggen Records

Housebloggens bitte lille plateselskap har stått stille en stund. Men nå er vi tilbake, med ny singel og mange andre spennende låter på slipp-planen. Housebloggen Records har siden oppstart i 2013 fokusert på norske up and coming artister, og vi har vært så heldige å få gi ut låter fra artister som Sonny Alven, Boge & Scandal, Ianick, Years, Cavego, Josef Bamba og mange flere. Neste mann ut hos oss er ingen andre enn norske Fredrik Samuelsen, også kjent som dropK.

dropK er viden kjent for sin særegne og mørke bassdrevne sound, som går rett hjem hos oss. Han har hatt en gjestemix på amerikanske Radio FG, fått sine nyeste produksjoner publisert av noen av verdens største musikkblogger, og hans siste låt “Track 07”, ble rangert som mest populære gjennom tidene innenfor sin sjanger på EDM.com med over 200K avspillinger på Soundcloud. dropK har også gjestet P4, spilt på flere klubber rundt om i Norge, hatt utgivelser amerikanske Peak Hour Music og fått musikken sin spilt av flere radioshows og internasjonale artister enn du kan ramse opp. Da er det vel på tide at vi får opp øynene for unggutten og tar i et tak? Riktig.

Låten vi har plukket opp og falt pladask for er hans aller nyeste verk, som går under navnet “Purge Motif”. Purge Motif kan vi kalle for en god blanding av deep house, future house og garage. Og det pumper riktig godt. Det hele toppes med en snasen hip-vokal fra den britiske rapperen Dewy Sinatra, som gir oss den  tidsriktige og spennende sounden vi ønsker å få ut til folket.

Nå er låten ute, og på Soundcloud er det gratis nedlastning frem til torsdag 24. mars!
Vi slipper også video på Facebook-siden våres i løpet av neste uke!

Lytt til Purge Motif på Spotify

Hva mener du?