Preview: CLMD – Fader + gutta på Sentrum Scene

29. October 15:26 | by | with 0 kommentarer

clmd_hbny

CLMD er ute med ny gåsehudlåt, få en smakebit her. Husk at du ser dem på Sentrum Scene i Oslo den 13. desember, Black Eyes and Bluuuuuue

Hvis det er noe vi nordmenn kan være stolte av, er det CLMD (Carl Louis og Martin Danielle). De spyr ut hits på hits og ihjelspilles på klubber og radio verden over. Den 4. november er det klart for deres nye release. “Fader” gis ut på Trice Records, som er et underlabel fra selveste Armada. Bare det er fett!

Fader er med på å styrke deres grep rundt den melodiske, dype og særegne progressive housen. Svevende blant oppløftende toner og fine oppbygninger gir Fader oss en rettferdig og likanes smak på den gode gamle progressive housen, som kun noen få fremdeles tør å prøve seg på. De beveger seg også kanskje litt bort fra det kommersielle, og sender ut en slags varsel til de som tror at vi har hørt alt fra den finstemte norske duoen? Uansett, Carl og Martin varmer bare opp. Fader slippes eksklusivt på Beatport den 4. november og 18. november på Spotify, iTunes, Wimp etc.

Ikke glem at CLMD spiller på Sentrum Scene den 13. desember. Det blir et forrykende show, husk å bestille billetter før det er for sent!

Vi deler ut 6 gratisbilletter her!

Link til event på Facebook!

Kjøp billetter her!

Kommentarer