Alex Kenji, Starkillers & Nadia Ali – Pressure (Alesso Remix) Progressive Hot
Kritiker-roste Alesso er uten tvil en av årets sterkeste nykommere for min del, og han beviser hvorfor med denne storslagne remixen av “Pressure” – Dette er pur perfeksjonisme av progressiv housemusikk! Har litt samme sound som Arno Costs “The Days To Come” – men denne er i en helt annen liga. De som vil høre den live kan møte opp på Emil & Samuel i kveld, hvor Avicii mest sannsynlig dropper den live! Heia svenskene!

Hypster – Nitro Party Music (Original Mix) Electro
Bouncy og leken electrolåt fra mannen som fikk alles oppmerksomhet med “The Uprising” – som fortsatt ligger på en komfortabel førsteplass på beatport. Dette er nok en vi vil høre mye mer av i de kommende månedene!

+++

Jude Sebastian – Rubber Man (Miles Dyson & Krafty Kuts Re-Rub) Electro
Alex Mind – Sunscream (Original Mix) Electro
Alex Mind – Push It (Original Mix) Electro

 

Michael Canitrot er kanskje ikke så kjent i Norge, men han er superstjerne i Frankrike, og reiser verden rundt med liveshowet sitt “So Happy In Paris”. When You Got Love er en feelgood-låt av ypperste kvalitet. Det er en euforisk reise som bæres av en virkelig deilig atmosfære og lyse toner, toppet med Ron Carrolls geniale vokaler! Det er få vokalister som klarer å gjøre denne typen låter godt nok, og han er en av de med nok sjel til å gjøre det – fantastisk resultat, og en fantastisk låt som veldig mange av dere kommer til å spille mye i sommer, det er vi helt sikre på! Releasedatoen er fortsatt ukjent. Den SKULLE egentlig slippes i dag, men det er gjort endringer. Release blir mest sannsynlig i første halvdel av juni – men det er fortsatt ikke bekreftet.