mlø

Ny touch på Theme For Namgar

Crussen har lagt sine hender på Ole Jørn Myklebust låten Theme For Namgar. Dette er originalt en instrumentell jazzperlen med Myklebust på trompet og strykeinstrumentenes behagelige basslinje.

Theme For Namgar sin Crussen edit kom etter at Robin Van Der Crussen hørte originalen på bilradioen etter en løpetur i skogen.  – I knew it could slip perfectly into my slower and calmer DJ sets with a little push. As with all my edits I try to change as little as possible while making the tracks fit better in my sets, skriver Crussen på soundcloud.

Etter sine personlige justeringer av låten sendte han den til Ole Jørn Myklebust. Resultatet ble en fornøyd Myklebust og enighet om en utgivelse.

Premieren er i forbindelse med slippet av Theme For Namgar (Crussen edit) på Balsa Wood. – Vi ble smigret da han lurte på om vi ville gi den ut og det blir det første slippet på sub-labelet Balsa Wood som er endel av Brilliance, skriver grunnleggerne Ruben Nesse og Simon Opitz.

Crussen er opprinnelig fra Sverige, men har vært bosatt i Oslo siden 2005. Han har en solid musikkstudie bak seg og er i dag DJ og produsent. Ole Jørn Myklebust en norsk jazzmusiker med god kjennskap i miljøet som komponist, produsent og arrangør.

Housebloggen gir deg en raskere og nyere versjon av Theme For Namgar med lekenhet og moderne beats gitt til deg fra Crussen.

Låten slippes i morgen fredag 23. janaur. Hør den først her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>