Dimitri Vangelis & Wyman – Pieces Of Light (Original Mix) Progressive

Vangelis og Wyman sa de ville tilbake til deres originale sound og med denne låten serverer de en grei proglåt med et meget godt vokalspor. Jeg føler ikke helt melodien i låten, men heldigvis blir den reddet av de gode vokalene. Låten har høstet gode gritikker så ta en lytt!

Miike Snow – Pretender (Deniz Koyu Remix) Progressive Hot

Miike Snow har blitt et yndet remixobjekt for houseprodusenter og med Deniz Koyu bak spakene skal det mye til for å gå galt. Hans remix av Pretender er full av melodier og har en flott progresjon mellom break og dropp.

MONSTA – Holdin’ On (Skrillex & Nero Remix) D&B Hot

MONSTA er nysignerte på OWSLA og kommer med en EP på labelet senere denne måneden. Før det har labelsjef Skrillex gjort en collab remix med D&B favoritt Nero. Resultatet? Knallhard D&B med dubstep elementer som komplementerer det sjelfulle vokalsporet til MONSTA vokalist «Skaar» perfekt.

Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child (PANG! Slow Things Down Mix) House

Annerledes versjon av DYWC hvor tempoet og energinivået er dratt langt ned fra originalen. Det høres ut som om de har brukt en coverversjon av DYWC så vokalen er ikke like fet som John Martins, men behagelig lytting var det.