Fredag 14.desember opptrer Pendulum DJ set & Verse og Zedd på Sentrum Scene i Oslo. Torsdag 13. desember ser du dem i Stavanger.

For de fleste er Pendulum godt kjent som et av de feteste bandene der ute innenfor drum ‘n’ bass. Pendulum DJ set & Verse, DJsettet til El Hornet og Verse, er definitivt en opplevelse som gjør at du ikke kommer til å klare å stå stille. Ekstremt mye energi og en låtkatalog uten like gjør at disse gutta får det til å koke. Pendulum startet som et DJkonsept og har alltid holdt det gående ved siden av deres live shows. Nå som bandet har pause er dette den eneste muligheten til å få med seg Pendulums unike energi.

ZEDD er en av de nye store stjerneskuddene i DJverden og kommer til Norge nå i desember for første gang. Med massiv support fra gode venner som Skrillex og Porter Robinson har Zedd etablert seg som en av de feteste produsentene og DJ´ene akkurat nå, og ryktene skal ha det til at Zedd produserer flere av låtene til Lady Gaga på hennes kommende album. Zedd har vært hyperaktuell med hiten Spectrum i hele sommer og slipper et rykende ferskt album nå i oktober gjennom Universal.

Med to så store DJacts spillende samme kveld i Oslo er det bare å glede seg til en klubbkveld av de sjeldne. Det er relativt begrenset plass, så vi anbefaler at du er tidlig ute med å kjøpe billett!

Billetter får du kjøpt her!
Samme event arrangeres i Stavanger 13. desember!

Pendulum DJ set & Verse:
http://www.facebook.com/pendulum
http://www.youtube.com/watch?v=qaePFrtRaf4

Zedd:
www.facebook.com/zedd
www.soundcloud.com/zedd