LMFAO ft. Lauren Bennett & GoonRock – Party Rock Anthem (Alesso Remix) Electro Hot

Dette er rett og slett en massiv remix av Alesso, som er på god vei til å bli en av Sveriges hotteste EDM-produsenter. Etter han imponerte med brennhete remixer av bl. annet Pressure og Heiress of Valentina har den unge svensken vært en stor snakkis, og hypen blir nok ikke svekket når han fyrer av sin tunge tolkning av Party Rock Anthem! Liker hva han har gjort i breaken, men det er først og fremst electrodroppet som imponerer. Alesso er bare knappe 20 år gammel, og uten tvil en av våre nye yndlinger!

Chicane – What Am I Doing Here (Walsh & McAuley Remix) Trance Hot

Herlig, drømmende dyp trance med en utrolig behagelig vokal, som minner veldig om Imogen Heap’s “Hide And Seek. Selv om enkelte her er litt småredde for trance, så kan jeg virkelig anbefale denne. Det er en perfekt balansert tranceballade som heller mer mot progressiv house enn trance, men visse elementer gjør at den fortsatt kan klassifiseres som trance. Legger også ved originalen, som er en vakker chilled-out-versjon av låten  – anbefales! Tusen takk til Jakob for tips.

Armin Van Buuren feat. Nadia Ali – Feels So Good (Jerome Isma-Ae Remix) Progressive

Klassisk progressiv house fra en av Tysklands beste produsenter. Jerome-Isma-Ae leverer en dypere remix enn Tristan Garner, og fokuserer mye mer på å fremheve Nadia Ali’s vokal. Det kunne neppe vært gjort bedre i denne stilen!

+++

Ian Carey, Snoop Dogg, Bobby Anthony – Last Night feat. Snoop Dogg (Ralph Good Remix) House

Michael Canitrot ft. Ron Carroll – When You Got Love (Original Radio Edit) Progressive

LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock – Party Rock Anthem (Millions Like Us Remix) Dubstep

 

 

 

Housebloggen gir bort 3 nye billetter til Extrema Outdoor 2011 – konkurransen finner du på facebookpagen vår!