Palmez – Macete (Dub Mix)

den juli 3 | av | med 0 kommentarer

Macete

Hola! David Jones’ eget label Starlight har sluppet låter av mildt sagt varierende kvalitet i det siste, men nå ser det ut til at den gode gamle formen er tilbake. Og denne gang fra en artist jeg aldri har hørt om hvis skal jeg være helt ærlig. Har heller ikke klart å grave opp noe særlig bakgrunninfo om denne karen, men jeg håper definitivt på å høre mer fra han i fremtiden. «Macete» kom i både Original Mix og Edit, men det er Dub Mixen jeg faller pladask for. En skikkelig groovy godbit av en låt som på beste italienske manér sampler mariachi-band, uten denne gang å ta helt av. Smilet mitt blir betydelig bredt og fornøyd når brekket setter inn og jeg føler hånda mi rekker etter tequilaflaska og ponchoen. Du er herved advart!

Desverre fant jeg ikke denne hverken på Soundcloud eller Youtube, så vi får nøye oss med Beatport-playeren.

Beatport

Si din mening!