skalert90

 

U’Moon – Ouch! (Original Mix) Electro Hot Beatport

Som årets første, og foreløpig beste utgivelse fra Sick Slaughterhouse showcaser de endelig en ny artist. Fjoråret var preget av utgivelser med safe navn som Fast Foot, Lazy Rich og Far Too Loud. Plateselskapet som kanskje er verdens strengeste til hva de utgir av electroproduksjoner starter året med et brak, og jeg kan med hånden på hjertet si at Ouch! er en originalproduksjon som omfavner nyskapning. Rolig flørt med hard dance -elementer fungerer ypperlig i form av synth stabs, og gir et sluttprodukt som faktisk lar deg sitte igjen med et positivt intrykk av et tema ellers blir forbundet med shabby’e raveparties.

Invaders of Nine – Don’t Go (Jay Robinson Remix) Electro Hot Beatport

Større kontraster mellom oppbygging og tema i dropp skal man lete lenge etter. (Tar gjerne imot tips her) Jay Robinson, som støtt og stadig får spilletid og support på BBC Radio 1, tar utfordringen på strak arm. Det nydelige melodiske breaket går over i en fullskala rave groove. For å videre forklare hva jeg mener, er det selvfølgelig snakk om bassynthen som forøvrig er fryktelig catchy, noe som kanskje er litt utypisk i dagens electrohouse-dropp. Dette er en låt jeg hadde digget å få høre spilt ute av en DJ med litt baller.

James Egbert – Chopper (Original Mix) Electro Beatport

Er fryktelig vanskelig å ikke tildele hot-stempel her også. James Egbert utgir på på Burn the Fire, noe jeg synes er ganske kult etter kjempeåret han hadde i fjor. Er alltid bra med produsenter som etter gjennombrudd gir tilbake til til vaskeekte labels. Hvordan droppet, som regelrett er drum & bass fortsatt så lett glir tilbake i four on the floor, imponerer i hvertfall meg. Mest unike, og sannsynligvis nå min favorittproduksjon fra Egbert.