phplHQEm7PM

Sultan + Ned Shepard feat. Max’C – Ordinary People (Original Mix) Progressive Beatport

Sultan og Ned Shepard er effektive om dagen. Denne låta inneholder to vidt forskjellige dropp, hvor det første er av typen electro-dropp som ligner alt annet som slippes i dag. I det andre droppet hører vi derimot melodien fra breakdownet, og dette faller mye mer i smak hos meg. Ikke noe av det beste vi har hørt fra disse gutta, men verdt en lytt.

TVDS – Another Day (Original Mix) Progressive Beatport

Labelet Monstercat er ikke noe jeg forbinder med streit progressive house, men her prøver de seg altså på det også, med stort hell! En oppløftende melodi og et energisk dropp, rett og slett oppskriften som sjeldent slår feil for kommersiell partymusikk.

Dinka – Polarity (JackLNDN Remix) Electro Beatport

Det er sluppet mange remixer av Polarity, men dette er en av de få jeg faktisk følte tilførte sangen noe nytt. JackLNDN er en ukjent produsent, og dette er faktisk hans første slipp på Beatport, men jeg synes han har lyktes i å omforme den progressive Dinka-låta til et stykke energisk electro, med elementer fra både complextro og dubstep. Melodien er fortsatt uberørt Dinka-magi.

Porter Robinson – Language (JackLNDN Edit) Electro Soundcloud

Sjekket opp JackLNDN litt nærmere, og kom også over denne litt eldre editen av Language, som lett fikk en plass på min topp 20-liste fra 2012. Å rote med denne låta skaper store forventninger, og JackLNDN sin edit slår ikke originalen, men er mer et friskt pust for en gammel låt. Han har rett og slett cutta, choppa, lekt seg med melodien og synthene og tatt låta enda mer i retning complextro.