Offisiell tracklist fra Aviciis kommende album

den juli 30 | av | med 14 kommentarer

avicii_albumfeatured

Avicii sitt album «True» er på vei, sjekk ut tracklisten og hør alle låtene her på Housebloggen.no. Kos deg!!!

Som vi skrev for noen uker siden har Avicii sitt album fått både tittel og release-dato. Tittelen blir «True» og det slippes 17. september i år. Nå har også tracklisten kommet ut. Tittelen True skal symbolisere at dette er et album han produserer ut fra hva han liker best og mener er sin sound. Her kan du se Avicii prate litt om albumet som han gleder seg til å gi ut.

Nå gjenstår det å se om Tim Bergling, aka. Avicii enda en gang slår til på stortromma. Svensken har levert singler og releases i månedsvis med sitt eget label «Le7els» som «Superlove» vs Lenny Kravitz, «I Could Be The One» Vs. Nicky Romero & Noonie Bao, og nå super hit’en «Wake Me Up» med Aloe Blacc. Og endelig er det hans egen tur til å slippe album. Albumet «True» er i likhet med Daft Punks «Random Access Memories», et album som tar oss litt utenfor den vanlige sounden nå til dags. Avicii har alltid vært veldig melodisk i låtene sine, og han venter gjerne med å gi ut sangene sine til han mener de er helt perfekte, og ikke minst har fått tak i de perfekte vokaler, noe han helt klart beviste med » I Could Be The One». I dette albumet har han vært innvolvert i absolutt alt. Hver eneste note, hvert eneste instrument, til og med i sangtekstene. Etter vår mening er dette helt klart et album man BØR glede seg til. Gjør dere klare til å kjøpe albumet den 17. september eller forhåndsbestill albumet på Itunes allerede nå!

Tracklist:
Klikk på låtene for å høre på dem.

1. Avicii – Wake Me Up
2. Avicii ft. Salem Al Fakir – You Make Me (Someone Like You)
3. Avicii – Hey Brother
4. Avicii ft. Audra Mae – Addicted To You
5. Avicii – Dear Boy
6. Avicii – Liar Liar
7. Avicii ft. Salem Al Fakir – Shame On Me
8. Avicii feat. Nile Rodgers – Lay Me Down
9. Avicii feat. Linnea Henriksson – Hope There’s Someone
10. Avicii – Heart Upon My Sleeve
11. Avicii feat. Audra Mae – Long Road To Hell
12. Avicii – Edom

Takk til Alexander Lino for tekst!

Si din mening!

Spikey sier:

Desverre er de fleste låtene alt for Rednex for min smak. Hadde gledet meg til det albumet her, endelig kom det litt nytt og friskt inn i en skjanger som står veldig stille for tiden men dette var skuffende. #låvefest

OfficialAsura sier:

Mean World (ID) Skulle vært med i albumen hans.

Alexander Lino sier:

Jaa, den er faktisk helt sjuk! :P

André sier:

Synes ingen av låtene er direkte dårlig. Shame On Me, Dear Boy og Hey Brother kunne jeg valgt å spille i ett sett for å få variasjon, men resten ville jeg spart til låvefesten på nyttårsaften eller lignende.. :P Til min store skuffelse trodde jeg han i alle fall skulle slenge inn ett par rene proglåter. Forventa å se Stay With You med Mike Posner på lista, men istedet velger han å ta med EDOM, som det jeg tror er den eneste Avicii-originalen hittil jeg ikke liker..

Bring back Jailbait, Alcoholic, Snus og Malo!

Erik sier:

Det er så forbanna synd det her. Ja, det er et friskt pust fra AcidHarstyleBlowyourfaceoff-produksjonene vi stort sett får slengt i trynet om dagen, men dette? Avicii er en av de som kan være med på å forandre EDM-scenen til det bedre, til de melodiske og behaglige rytmene i alle fall jeg liker. Istedenfor velger han å servere et popalbum (vi må kalle en spade for en spade). Jeg setter min siste melodiske progressive house-lit til DubVision. Avicii har jeg herved gitt opp!

Well sier:

Sångaren i ‘Dear Boy’ heter MØ, källa: http://en.wikipedia.org/wiki/True_(Avicii_album) vid Dear Boy står det: Bergling * Pournouri * Ørsted, MØ eller Karen Marie Ørsted som hon egentligen heter är en dansk up-and-coming sångeska. Lyssna gärna på hennes låt ‘Pilgrim’ så hör ni direkt att det är hon http://www.youtube.com/watch?v=M5uIVBxWZVU. Mystery solved!

‘Hey Brother’ är också ändrad. Dan Tyminski kommer förhoppningsvis sjunga en vers men den andra versen sjunger Vincent Pontare/Salem Al Fakir/(?) som ni kan höra från alla hans senaste sets http://www.youtube.com/watch?v=D9yRn-MdDJ0. Detta är för övrigt den första versionen som spelades någonsin, ni kan höra den från hans White Wonderland set.

‘Addicted To You’ kommer släppas i denna versionen http://www.youtube.com/watch?v=sS5vwK3ZO5U i och med hans senaste låt ‘Speed’ som är en kollaboration tillsammans med Burn & F1: http://www.youtube.com/watch?v=UfunpBot0lk. Som ni hör har han tagit en hel del från första versionen av Addicted To You, thus the new version.

Jag är lite besviken på ‘Liar Liar’ måste jag säga. Den andra versionen var så mycket bättre, nu låter det inte ens som att det är Joakim Berg som sjunger, vilket det kanske inte heller är.

‘Lay Me Down’ är tung som fan, den kommer garanterat bli hans största radiohit.

Idag når Avicii 4 000 000 likes på facebook, vad tror ni han kommer göra? Jag gissar på att han släpper antingen hans Summerburst ID eller Let Me Show You Love då de inte är med på albumet.

Feh sier:

Blir gøyalt å se mottagelsen blant folk flest. Albumet er uten tvil sårt etterlengtet for scenen som nå snart flyter over av beinharde dropp og syrelyder. Dette skal bli en forfriskende forandring!

jørgen sier:

#crap

For en latterlig overhype. Kred for å ha litt sjel i låta med nile rodgers. Bortsett fra det, rent skvip.

Daniel sier:

Hvor er Wild Boy med lana del ray?

Alexander Lino sier:

Den heter Dear Boy Offisielt! :)

Daniel sier:

Fant det ut, hehe! Er det Lana som synger? Litt rart hun ikke er i tittelen liksom..

Alexander Lino sier:

Ja, det er bekreftet av Avicii og Lana selv :) Det er kun youtube videoen som har navnet Avicii – Dear Boy, men det er hvert fall den, og ja det er Lana’s nydelige stemme! :)

Alexander Lino sier:

Nei, vet du hva Daniel… Det er faktisk ikke Lana del Rey, da er det nok hun som synger på noen av de andre låtene Audra Mae! Men Avicii sier selv at det kommer masse overraskelser, så vi får vente å se hvem «hovedpersonene» blir til slutt! :)

Frederick sier:

EDOM!!!!!!!!!