rsz_tjr

TJR – Ode To Oi (Original Mix) Electro Hot Beatport 

Karrieren til den amerikanske produsenten TJ Rozdilsky, bedre kjent som TJR, har det siste året for alvor tatt av. Navnet har for noen vært kjent tidligere, men det var ikke før han kom med monsterhitten Funky Vodka at han ble virkelig kjent. I ettertid har TJR prostituert seg i et samarbeid med Pitbull om å kommersialisere Funky Vodka enda mer. Her stønner Pitbull i kjent stil på spansk, noe som har resultert i nok en radiohitt fra den skallete latinamerikaneren. TJR har nå endelig klart å levere en oppfølger som duger. Låta Ode To Oi er en særdeles fengene og sexy greie som lokker de fleste utpå dansegulvet. Etter å ha prøvd den ute selv kan jeg skrive under på at denne løfter taket, kanskje spesielt når den Major Lazer-inspirerte, illsinte synthen slår inn på rundt 1:45. Denne trenger dog volum for å være spesielt kul, så kjør på!

Vicetone feat. Barack Obama – Hope (Original mix) Progressive 

Den nederlandske duoen Vicetone har den siste tiden spydd ut progressive remixer av kjente hits fra blant annet Deadmau5, Maroon 5, Flo Rida og Fedde Le Grand. Denne gangen har de brukt seierstalen til Obama.

 Skitzofrenix – Respek Di Woman Electro Hot Beatport

Denne er litt av en godbit! Oppbyggingen med trommene er helt rå, og du vil trolig elske de Jamaica-inspirerte vokalene som er brukt. Låta er en smule kort, men jeg tror ærlig talt man har fått sin dose etter drøye fire minutter med pes av denne sorten.