PREMIERE: Hasta-remix av Gorgon City

23/1/2015 09:43 | Electronica, Intervjuer | | med Comments Off on PREMIERE: Hasta-remix av Gorgon City

hasta

Hasta la remixa

Housebloggen gir deg premiere på låten som kom på tredjeplass under NRK P3 store remix-konkurranse av elektronika favorittene i Gorgon City. Dommerne i konkurransen besto av duoen i Gorgon City – et kvalitetsstempel i seg selv. Hasta har allerede rukket å gi ut en del låter som sin fantastiske tolkning av Hannah Diamond låten Attachment for å nevne en. Ut fra soundet kommer det ikke som noen overraskelse at unggutten finner inspirasjon fra blant annet Cashmere Cat og Opeth. I forbindelse med Housebloggen sin premiere av Hasta-remixen til Gorgon City – Unmissable stilte vi mannen bak remixen noen spørsmål:

Du er relativt ny til den norske musikkscenen. Kan du fortell litt om deg selv?
– Thomas Wesenlund Wahl er navnet og jeg lager rolig klubbmusikk under navnet Hasta. Jeg er 17 år gammel, men startet med elektronisk musikk da jeg var sånn ca 13 år. Før det spilte jeg gitar. I musikken min så har jeg elementer fra musikksjangerne Hip Hop, Jersey Club og RnB.

Når du skal lage en remix – hvordan går du frem for å sette ditt preg på andres låtmateriale?
– 80 % av gangene så hører jeg kun på vokalen og ikke alle de andre instrumentene eller synthlydene slik at jeg kan jamme meg løs med kun vokalen. Da blir det et større særpreg og jeg føler at jeg får flere muligheter og en større frihet med remixingen.

Kan vi forvente noen flere spennende låtslipp fra deg i løpet av 2015?
– Du kan forvente et par singler og remixes her og der. Jeg jobber med mange utrolig flinke og spennende artister for øyeblikket. Gleder meg til å vise dere!


Hvis du kunne valgt en som laget en remix av en av dine original låter – hvem ville du valgt?
– Skulle ønske David Gilmour fra Pink Floyd kunne covret en original låt live!

Hvilken låt er din “on repeat” om dagen?
– Det er Opeth med Windowpane.

Hvor er Hasta om to år?
– Hasta er lykkelig!

Hosuebloggen gir det Hasta sin remix av Gorgon City – Unmissable med Zak Abel på vokal. Låten slippes på soundcloud i dag.

Du hørte låten først HER:

Hva mener du?