Nye låter for mars

10. March 21:59 | by | with 0 kommentarer

spinning_record-1024x575

Tina anbefaler!

Da har det blitt mars og det er på tide med en liten oppdatering. Under er en liste med spenstig house for enhver anledning – mest deep house.

Anbefaler spesielt Cuartero og wAFF sin nye låt Break A Sweat – med remix fra Patrick Topping. Ellers anbefalinger jeg å følge med på greske Detlef, spanske Danniel Selfmade og danske Christian Nielsen.

Årets bransjefestival i Oslo er også ferdig. By:Larm klinte til med mye bra elektronika/house på årets booking, men det var den danske trioen Av Av Av som var best i min bok. Hysterisk bra live – hysterisk bra låter! De hadde sin debutkonsert under By:Larm og leverte i en toppliga – tatt i betraktning at det var deres debut. Mye bra som kommer fra dem i løpet av våren.

Så her har du nye godsaker til spillelisten din. Mange av anbefalingene er låter som også er spilt i radioprogrammet mitt Pils & Plater på Radio Nova.

(FB // Soundcloud: Pils & Plater)

Håper det faller i smak. :)

[s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>